Передплата 2024 «Добрий господар»

"Владу час змінювати": партія "Голос" перейшла в опозицію

  • 17.07.2020, 13:55
  • 656

Політична партія "Голос" оголосила про перехід в опозицію до чинної влади України, пояснивши таке рішення розчарованістю у її політиці

Відповідну позицію озвучила нардепка Кіра Рудик на засіданні парламенту в п’ятницю, 17 липня. Під час її виступу біля трибуни зібралися всі присутні в залі члени фракції.

«Ми прийшли з великою надією і великими планами. Однак за рік побачили, що монобільшість зрадила цінності, які декларувала. Ми побачили президента, який соромиться сказати, що Росія — це агресор, і людей, яких призначають міністрами, хоча вони не тягнуть навіть на начальників відділів», — заявила Рудик.

За її словами, в «Голосі» зрозуміли, що їхній конструктив не цікавий нинішній владі, тож їй не потрібно допомагати, а натомість — треба змінювати.

Читайте також: Очільниця партії «Голос» заявила, що Притула може взяти участь у виборах мера Києва

«Прийшов час її змінити. Партія „Голос“ переходить в опозицію до чинної влади. Ваша і наша надія — тільки на нас самих», — підсумувала нардепка.

Нагадаємо, раніше партія «Голос» провела позачерговий з'їзд, на якому припинила повноваження народного депутата України Святослава Вакарчука.

Схожі новини