Передплата 2024 ВЗ

Виконавчий директор "Нафтогазу" пішов у відставку

  • 17.07.2020, 10:35
  • 705

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко завершує свою роботу в компанії

Про це написав сам Вітренко на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні мій останній день роботи в „Нафтогазі України“. Я прийшов сюди в 2014 році, після Революції гідності. І всі ці роки робив все, щоб захищати нашу з вами гідність і відстоювати нашу енергетичну незалежність», — написав він.

«Залишаючи в „Нафтогазі“ великі напрацювання (і гроші від „Газпрому“ — напрям, за який я відповідав), хочу побажати керівництву компанії і держави достатньо компетентності та порядності використовувати її на благо громадян України», — додав Вітренко.

Читайте також: Скандал у «Нафтогазі»: Вітренко вимагає виплатити йому величезну премію за перемогу в Стокгольмському арбітражі

Нагадаємо, раніше Вітренко заявив, що його посаду скорочують і через 2 місяці його звільнять з «Нафтогазу».

Серед причин звільнення він назвав те, що зараз «не у пріоритеті ефективний захист інтересів України у відносинах з Газпромом».

Вітренко заявив, що його звільнення — це реакція голови правління компанії Андрія Коболєва на «незручну правду, у якій він бачить загрозу для свого крісла».

У «Нафтогазі» пояснили скорочення посади виконавчого директора Юрія Вітренка «оптимізацією внутрішньої організаційної структури, функціоналу та обов'язків між підрозділами».

Схожі новини