Передплата 2024 «Добра кухня»

Врятуймо життя разом! Родині українського військового потрібна термінова допомога

  • 16.07.2020, 19:23
  • 877

Найбільший виклик чекав Віктора Царьова не на війні, а на мирній території

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці Оксана Фурсіна.

«Сім'ї атовця Віктора Царьова потрібна термінова допомога!!!

Він з тих українських офіцерів, які не зрадили присязі в Севастополі і виходили з Криму під українськими прапорами. Він воював в легендарному зведеному загоні Повітряних сил України «Дика Качка», який тривалий час стримував наступ на Донецький аеропорт.

Та, як виявилося, найбільший виклик Віктора чекав не на війні, а на мирній території. У його дружини, мами його семимісячної донечки, декілька тижнів тому діагностували складне захворювання — множинні пухлини печінки і черевної порожнини. Там, на війні, він знав що робити, а коли кинувся шукати допомоги дружині, то прийшов у відчай.

Лікарі відмовляли один за одним, бо випадок виявився надто складним, короновірус не давав можливість виїхати в Європу. Часу на роздуми й очікування просто не було. Тому поїхали до Києва в єдину клініку, яка погодилася оперувати. Але рахунок за операцію просто захмарний, а попереду ще тривале виснажливе лікування, яке теж потребуватиме коштів.

За попередніми підрахунками, потрібно буде щонайменше мільйон гривень.

Із Віктором я знайома з 2014 року, закупляла для його підрозділу берці та інші «подаруночки», тому точно знаю, що в нього таких коштів немає і взяти нема звідки, а терміни такі, що без допомоги це нереально. Кожні ваші 100−200 грн. — важливі! Кожне ваше поширення мого допису допоможе згуртувати для допомоги більше людей. Вірю, що ми зможемо. Разом ми сила!"

Реквізити для допомоги:

(збір іде на реквізити БФ «Крила надії», я їм повністю довіряю, карта на директора фонду Ліпську Н.С.)

Призначення платежу: благодійна допомога на лікування дружини.

Дякую!

Схожі новини