Передплата 2024 «Добра кухня»

У Трускавці дозволено працювати дельфінарію та кінотеатрам

З 15 липня у Трускавці зроблено ще один крок у пом’якшенні карантину  – дозволено роботу дельфінарію «Оскар» та кінотеатрів

Та це, звісно ж, не означає, що переглядати як вистави з дельфінами, так і фільми можна, ігноруючи карантинні обмеження. На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій встановлено обов’язковий для всіх протокол.

Наприклад, завантаженість глядацьких залів не повинна перевищувати 50% місць. Незмінною залишається головна карантинна вимога — перебування у громадських місцях дозволено лише у засобах індивідуального захисту. Людям, які перебувають на самоізоляції, заборонено покидати місця власного «усамітнення». Відпочивальникам та туристам, які збирають валізи до Трускавця, не слід забувати про документи, які посвідчують особи. Їх потрібно постійно носити з собою.

Чекають-не дочекаються трускавчани на відновлення роботи громадського транспорту. Маршрутки, як і дитячі садочки, на курорті досі не працюють. Це неабияк нервує людей, бо ситуація з інфікованими на коронавірусну хворобу у Трускавці набагато краща, ніж у інших містах області. Станом на ранок 16 липня у місті «Нафтусі» зафіксовано 15 хворих на COVID-19. У Львові упродовж доби фіксується більше нових хворих, ніж у Трускавці за час пандемії. При цьому у Львові громадський транспорт давно відновив свою роботу. Усі чинні наразі заборони у місті члени надзвичайної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пояснюють складною загальною епідеміологічною ситуацією на Львівщині.

Схожі новини