Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Касовий апарат" відтепер доступний у смартфоні

  • 16.07.2020, 11:32
  • 672

З 15 липня запрацювала тестова версія безкоштовного фіскального додатку програмного реєстратору розрахункових операцій для суб'єктів господарювання.

Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

«З 15 липня 2020 року тестова версія безкоштовного фіскального додатку програмного реєстратору розрахункових операцій (ПРРО) доступна для всіх суб’єктів господарювання», — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що безкоштовний фіскальний додаток можна завантажити на сайті ДПС. Для реєстрації ПРРО необхідно подати заяву, зразок якої розміщено на сайті ДПС.

Представники бізнесу можуть ознайомитися з функціоналом додатку в Електронному кабінеті платника податків, протестувати його та надати пропозиції щодо його вдосконалення. Зазначається, що тестування безкоштовного додатка триватимуть до 31 липня 2020 року.

«Запровадження програмного РРО є важливим кроком до детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності. Програмне забезпечення „РРО в смартфоні“ стане зручним і необтяжливим функціоналом для сумлінних платників податків», — наголосили у відомстві.

Схожі новини