Передплата 2024 «Добра кухня»

Каньє Вест вийшов із виборчих перегонів: рідні вважають, що в музиканта загострився психічний розлад

  • 15.07.2020, 15:22
  • 746

Американський репер Каньє Вест вибув із виборчих перегонів менш ніж через 2 тижні після заяви про бажання балотуватись у президенти

Рідні вважають, що в музиканта загострився психічний розлад, пише Intelligencer., пише Gazeta.ua

Родина Веста вважає президентську кампанію епізодом загострення біполярного розладу, проте сподівається, що все стихне і його стан стабілізується, як це бувало й раніше.

Спочатку репер отримав шалену підтримку. На кампанію працювали оплачувані спеціалісти й волонтери. Кампанія здавалася серйозною та далекосяжною, але музикант вийшов із перегонів.

«Я не можу сказати про Каньє нічого хорошого чи поганого. Кожен має своє особисте рішення про те, чому він приймає рішення. Балотування в президенти — це одне з найскладніших завдань для того, щоб насправді про це думати», — сказав Кремер.

Персонал, винайнятий командою Веста, розчарований його виходом із перегонів, і не лише тому, що втратив роботу. В основному люди справді вірили в те, що заявляв репер у своїх президентських промовах. Кінцеві терміни для подання кандидатури вже завершились.

Кампанію вели несерйозно. Не дивно, що їй не вистачило зусиль для завершення завдань із реєстрації для участі у виборах. Вест порівнював себе з Богом та з ексцентричним мільярдером Віллі Вонкою з книги «Чарлі і шоколадна фабрика». Обіцяв народу як Царство небесне, так і правління в стилі вигаданої африканської держави Ваканди з коміксів Marvel.

Схожі новини