Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Розкрилися деталі про перебування принца Гаррі у наркологічній клініці

  • 15.07.2020, 20:30
  • 4 306

Стало відомо про перебування британського принца Гаррі в рехабі – клініці, яка спеціалізується на реабілітації наркоманів.

Так, видання The Mirror оприлюднило цікаві факти з біографії герцога Сассекського. З'ясувалося, що в юності Гаррі зловживав наркотиками і одного разу потрапив у клініку для наркоманів.

Також принц Гаррі був ласий і до спиртного — його часто ловили папараці в нетверезому стані, коли Гаррі навчався в коледжі.

«Він сидів у барі на даху, випивав горілку і курив в оточенні чарівних блондинок», — розповіло джерело видання. Також наголошується, що Гаррі був частим гостем у пабах і нерідко публічно курив марихуану.

Коли Гаррі було 16 років, його батько принц Чарльз вирішив відправити його в клініку реабілітації наркоманів. Найперше він хотів показати йому, що може трапитися, якщо він не змінить спосіб життя.

Також наголошується, що навіть у дорослому віці Гаррі вів розгульний спосіб життя: його нерідко бачили в нічних клубах і на вечірках. Принц Гаррі часто потрапляв у поле зору преси через свій спосіб життя. Так, його неодноразово помічали на вечірках з актрисами і моделями. У віці 17 років принц завоював у британських ЗМІ репутацію «бешкетної дитини» — за розгульний спосіб життя і відомі випадки вживання марихуани та алкоголю

Схожі новини