Передплата 2024 ВЗ

Смертельна ДТП у Києві: суд арештував водія, який став винуватцем смерті цілої родини

  • 14.07.2020, 15:14
  • 750

Шевченківський районний суд Києва арештував на 2 місяці без права внесення застави Антона Желепу, який влаштував ДТП на Столичному шосе 12 липня, в результаті якого загинули 4 членів сім’ї.

Про це йшлося на засіданні суду

Суддя Євгеній Сидоров підтримав клопотання прокурора. Сам Желепа на засіданні суду зазначив, що визнає свою провину. Він повідомив, що відмовився від послуг адвоката. Коли суддя встановлював особу підозрюваного, Желепа зазначив, що офіційно ніде не працевлаштований, сказав, що одружений і має трьох дітей.

Желепа підтвердив, що раніше притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Читайте також: Загинула майже вся родина: п'яний водій влаштував моторошну ДТП під Києвом

: «Все, що каже прокурор, — правда. Можна, я не буду нічого говорити».

Прокурорка сказала журналістам, що Желепа повідомив слідству, що «їхав у магазин», але більше «нічого не пам’ятає». У підозрюваного було взято зразки на наявність наркотичних речовин в організмі, але результати експертизи наразі не відомі. На місці драгер показав 1,3 проміле алкоголю в крові Желепи.

Стосовно автомобіля Mersedes, яким керував підозрюваний, прокурорка повідомила, що наразі слідство перевіряє дві версії: що Желепа викрав авто і що власник сам дав йому ключі.

Щодо віку дітей, які стали жертвами аварії, вона уточнила, що загинула дівчинка 4 років та хлопчик 10 років, ще один син загиблого в ДТП подружжя — 14 років — у лікарні в тяжкому стані.

Схожі новини