Передплата 2024 ВЗ

"Ми зупинили це", - Трамп розповів, як протидіяв експансії Росії

  • 11.07.2020, 10:35
  • 716

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, який повторно висуває свою кандидатуру, зізнався, що це він 2018 року розпорядився здійснити кібератаку проти російської "Агенції інтернет-досліджень", відомої як "Фабрика тролів" наближеного до Путіна петербурзького підприємця Євгена Пригожина

Про це повідомив оглядач The Washington Post Марк Тіссен, який цього тижня записував інтерв'ю з чинним главою американської держави, передає Еспресо.TV.

Трамп наголосив, що Барак Обама «ще до виборів знав про маніпуляції Росії», але нібито жодним чином тому не перешкоджав, оскільки сподівався на перемогу своєї колеги по Демпартії Гілларі Клінтон.

Підставою для контратаки по тролям Пригожина американський президент назвав дані розвідки щодо їхнього втручання у вибори в США.

«Послухайте, ми зупинили це», — заявив Трамп.

Окрім того, до своїх здобутків устримуванні російської військово-політичної та економічної експансії він зарахував надання Україні протитанкових комплексів «Джевелін», «захист Німеччини від Росії», шляхом перешкоджання спорудження «Північного потоку-2» і перетворення Сполучених Штатів на «нафтовидобувну країну номер один у світі».

Схожі новини