Передплата 2024 «Добрий господар»

На батьківщині Меланії Трамп спалили її дерев'яну статую

  • 09.07.2020, 15:15
  • 758

У Словенії підпалили дерев'яну статую, що зображала першу леді США Меланію Трамп, встановлену біля її рідного міста Севніца

Про це повідомляє словенський телеканал RTV.

Інцидент стався 4 липня, коли відзначається День незалежності США і через рік після того, як статуя була встановлена. Зараз статуї немає на місці, залишився лише обгорілий пень, на якому вона стояла.

Статуя була замовлена ​​американським художником Бредом Дауні і створена словенським місцевим народним художником, який вирізав скульптуру за допомогою бензопили на стовбурі дерева.

Фігура була грубо вирізана і не мала рис обличчя. На ній було намальоване блідо-блакитне пальто, яке було схоже на те, яке Меланія Трамп вдягнула на інавгурацію свого чоловіка.

За повідомленнями ЗМІ, у поліції немає слідів «невідомих вандалів», але вони продовжують розслідування. Також не ясно, чи є спалювання статуї частиною художнього задуму.

Читайте також: Меланія Трамп — найнезвичніша та найскандальніша перша леді США

Севніца стала туристичним магнітом відтоді, як Дональд Трамп був обраний президентом США в 2016 році, а Меланія Трамп стала першою леді.

Місцеві жителі продають різні сувеніри під маркою Melania, зокрема капці, тістечка і гамбургери, схожі на Трампа.

Меланія рідко згадує Словенію у своїх публічних виступах і не відвідувала маленьку центральноєвропейську країну з моменту інавгурації Трампа.

Нагадаємо, у січні в Словенії спалили дерев'яну статую президента США Дональда Трамп.

Схожі новини