Передплата 2024 «Добрий господар»

Чорногорія спростила в'їзд для українських туристів: які обмеження скасували

  • 08.07.2020, 11:55
  • 968

Чорногорія спростила в'їзд для мандрівників з України, прибравши вимогу про наявність негативного тесту на коронавірус

Як повідомляє «Європейська правда», про це свідчить поява України у «зеленому списку» на сайті Інституту громадського здоров"я Чорногорії.

Україна тепер вказана у списку країн на сайті установи як «країна, з якої можливо в’їхати до Чорногорії без додаткових обмежень, пов’язаних з COVID-19».

Це підтверджує і посольство України у Чорногорії.

«Інститут громадського здоров"я Чорногорії включив Україну до „зеленого“ списку країн, що означає відсутність вимоги тестування. Вітаємо», — зазначено у повідомленні.

Читайте також: Чорногорія легалізувала одностатеві шлюби

Нагадаємо, що за критеріями України Чорногорія перебуває у «червоному списку», відтак після повернення звідти необхідно відбути карантин або здати тест.

Останнім часом епідеміологічна ситуація у Чорногорії погіршилася. Країна, яка наприкінці травня-початку червня оголосила про завершення епідемії та назвала себе «вільною від коронавірусу», з того часу зареєструвала понад 500 нових випадків.

Вчора Чорногорія додатково посилила карантин, обмеживши час роботи ресторанів та зачинивши дитсадки. В окремих муніципалітетах запровадили жорсткіші обмеження.

Схожі новини