Передплата 2024 «Добра кухня»

Російські найманці десять разів обстріляли українські позиції

  • 05.07.2020, 08:15
  • 567

4 липня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє штаб ООС.

Формування Росії застосовували заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм. міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. Українські воїни відреагували на усі можливі загрози з боку загарбників та змусили їх припинити свої агресивні дії.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення. За даними розвідки, 04 липня українські захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників.

«Від початку поточної доби збройні формування РФ два рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник на світанку відкривав вогонь із 82-х мм. мінометів та великокаліберних кулеметів на підступах до Павлополя. Також ворог обстріляв позиції українських захисників з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету поблизу Мар’їнки.

Аби припинити збройну активність окупантів наші підрозділи, що обороняються, миттєво відреагували у відповідь, після чого ворожі обстріли припинилися.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає".

Схожі новини