Передплата 2024 «Добрий господар»

"Конституція - перший крок": у РФ відверто заявили про намір повернути "втрачені землі"

  • 04.07.2020, 19:15
  • 2 628

Росія хоче відновитися у кордонах 1945 року. Це означає, що країна-агресор планує окупувати всі території 14 колишніх радянських республік, які стали незалежними країнами у 90-х роках минулого століття

Після реформи, спрямованої на відновлення батьківщини, президенту Росії Владіміру Путіну обов'язково потрібен буде титул, «як у лідерів Росії або Русі в їх історичному минулому». Про це в інтерв'ю «Говорить Москва» поміркував член комітету Держдуми з бюджету і податків Євген Федоров, передає «Щоденний Львів».

На думку парламентаря, голосування, що відбулося недавно — це лише початок процесу і згода народу на відновлення країни в межах мапи 1945 року. Федоров вважає, що Путіна можна буде назвати «Владіміром-об'єднувачем».

У суботу, 4 липня, в Росії набула чинності оновлена ​​Конституція з поправками, схваленими на всенародному голосуванні. У Держдумі вже почали працювати над зміною законодавчої бази. За словами голови комітету з держбудівництва та законодавства Павла Крашеніннікова, необхідно ухвалити близько 80−90 законів, щоб реалізувати нові положення Основного закону.

Читайте також: Путін підтримав Сталіна в рішенні розділити Польщу в 1939 році

Голосування щодо поправок проходило з 25 червня до 1 липня включно. Жителі більшості російських регіонів виступили за внесення змін до Основного закону — за поправки проголосували 77,92 відсотка. Проти конституційних змін виступив тільки Ненецький автономний округ, де проти проголосували 55,25 відсотка учасників плебісциту.

За повідомленнями закордонних ЗМІ, голосування щодо поправок до Конституції у Росії відбулося формально і без дотримання будь-яких юридичних процедур. Його результати були відомі заздалегідь. Головна мета голосування була в тому, щоб Путін обнулив свої президентські строки і зміг керувати Росією до своєї політичної смерті у 2036 році.

Схожі новини