Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

NAVIGATOR презентував оригінальний та іронічний кліп на пісню «Дивани»

  • 02.07.2020, 17:28
  • 944

Сюжет відео достатньо нетривіальний та алегоричний

Дивани — це зона комфорту, примарний спокій, і варто тільки зупинитись, заспокоїтись, як починаєш втрачати те, що вважав своїм незмінним та обов`язковим.

Режисером-постановником кліпу є лідер гурту Орест Прус.

«Це абсолютно новий та неоціненний досвід! Коли приходиш на майданчик, як виконавець — це одне, а коли на тебе лягає відповідальність за весь процес, сценарій, а відтак і результат — абсолютно інше. Коли все залежить від твого рішення, вибору та безпосередніх дій — це надзвичайно цікаво. Воно того вартує! Ну і, звісно, в такому випадку дуже важливо мати відповідну команду вмілих людей, а вона у нас підібралась дуже хороша!», — сказав Орест Прус.

У зйомках та аранжуванні пісні взяв участь лідер гурту X-PROJEKT Віталік Гудзій. Саме його музична присутність надала пісні більш гітарно-металевого звучання. Крім того, пісню готували у співпраці з Володею Андрієвським, якого можна вважати мало не штатним аранжувальником гурту.

Запис, аранжування пісні і навіть окремі сцени зйомок кліпу відбувались на студії STUDIO69.

У планах гурту — наступні пісні та нові відео, адже ідей та творчої енергії назбиралось дуже багато. Тож альбом, який підсумує певний період творчості, вже зовсім близько.

Схожі новини