Передплата 2024 «Добра кухня»

Солодкий сон нардепа: «слуга Львівщини» Орест Саламаха задрімав під час засідання Верховної Ради

Народний депутат зі Львівщини Орест Саламаха заснув під час засідання Верховної Ради у четвер, 2 липня. Нардеп проспав більше години у сесійній залі під час розгляду питання про азартні ігри.

Про це повідомляє ZAXID.NET. У інформаційному виданні зазначають: під час обговорення законопроєкту «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» орієнтовно о 10:00 депутат від «Слуги народу» Орест Саламаха покинув своє місце і пересів у крісло за колонами в сесійній залі. Там народний депутат заснув і проспав не менше години. Після сну Саламаха повернувся на своє депутатське місце.

У коментарі кореспонденту «ВЗ» депутат повідомив, що перепочив під час перерви, а не під час розгляду питання. «Маю напружений графік, тому втомився», — каже Орест Саламаха та додає, що журналісти мають право писати що завгодно, але він має право відпочити під час перерви.

Додамо, 29-річний Орест Саламаха пройшов до Верховної ради від «Слуги народу» на мажоритарному окрузі № 121 (Борислав, Дрогобич, Трускавець і Дрогобицький район).

Схожі новини