Передплата 2024 «Добрий господар»

Львів’яни вважають, що ситуація в країні напружена: дані соцдослідження

  • 01.07.2020, 14:04
  • 883

Більшість мешканців Львова оцінюють загальну ситуацію в країні як напружену – 66,8%. Стабільною нинішню ситуацію називають всього 6,6% опитаних львів’ян, а 23,6% – взагалі вважають, що загальна ситуація в Україні вибухонебезпечна.

Про це йдеться в соціологічному дослідженні Центру соціальних та маркетингових досліджень «Социс» на замовлення Еспрессо Т В, яке проведене у м. Львів з 17 по 23 червня 2020 року.

Кількість населення, яка вважає, що події в Україні розвиваються у правильному напрямку складає 12,9%. В свою чергу, доля респондентів, яка вважає, що події в Україні розвиваються у не правильному напрямку — 73,0%.

До трійки найбільш важливих проблем мешканці Львова віднесли війну на Сході України, корупцію у центральній владі та низький рівень життя.

Довідково

Вибірка: Всього було опитано 2 000 респондентів. Дослідження було проведено в усіх адміністративно-територіальних районах міста та населених пунктах, які входять до Львівської міської ради. Результати репрезентують доросле населення Львова за такими показниками, як вік (старші 18 років), стать, а також поділ міста на райони.

Статистична похибка дослідження: +/- 2,4% (з імовірністю 0,95)

Метод дослідження: телефонне опитування САТІ (computer assisted telephone interviews) з використанням планшетів.

Схожі новини