Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандальний нардеп зі “Слуги народу” фінансово підтримав Шарія

  • 29.06.2020, 10:40
  • 4 232

Проросійський блогер-пропагандист Анатолій Шарій, лідер партії свого імені, оприлюднив скріншот банківського переказу, з якого випливає, що на його підтримку переказав 1000 грн. нардеп від “Слуги народу” Євгеній Брагар.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав відомий шоумен Дмитро Чекалкин.

При цьому Євгеній Брагар зазначив у коментарі до платежу: «Не всі в „Слузі народу“ такі, як ви думаєте».

У свою чергу Анатолій Шарій прокоментував: «Я і сам це знаю. І реально обіймаю всіх нормальних „слуг народу“. Ви й самі знаєте, як я до вас ставлюся».

31 січня народний депутат Євгеній Брагар із «Слуги народу» під час телеефіру на каналі «112 Україна» запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити послуги ЖКГ, на які не вистачає пенсії і субсидії. Це викликало скандал і масові кпини в соцмережах.

25-річний заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Брагар став відомий ще раніше, почавши активно захищати «інтереси російськомовних».

Брагар став на бік перевізника і водія в інциденті у автобусі, коли волонтерки Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат, які поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколи Сорочука, вимагали вимкнути показ російського серіалу та через незгоду водія і пасажирів були змушені посеред траси вийти з автобуса.

29 січня депутат Брагар звернувся в Нацполіцію через дії «дівчат націоналістичного спрямування». Також він подав депутатський запит до перевізника, вимагаючи поновити водія на роботі.

А кілька днів тому «зчепився» з користувачкою мережі Фейсбук, яка зробила йому зауваження, щоб не тикав, заявивши їй, що «може і послати».

Євгеній Брагар — недавній аспірант істфаку Київського національного університету, на виборах-2019 був членом «Зе-команди», включений до виборчого списку партії «Слуга народу» під № 76.

Схожі новини