Передплата 2024 «Добрий господар»

Новий зашквар Брагара: герой "собачого" скандалу зганьбився вдруге

  • 28.06.2020, 20:15
  • 2 173

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Євген Брагар "зчепився" з користувачкою мережі, заявивши їй, що "може і послати"

Листування відбулося на сторінці політика у Facebook під одним із його постів. Коментатор залишив під повідомленням Брагаря — про участь на виборах до Ради громадського контролю при НАБУ фейкових організацій — такий текст (цитуємо): «Та ти сі вспокоїш, чи нє?»

На це політик порадив користувачеві відписатися від його сторінки, якщо той не хоче її читати.

В обговорення втрутилася інша користувачка, залишивши коментар: «А чому ви тикаєте, шановний депутате? Ви забули, на чиї податки живете і хто вам гроші платить? Може вам нагадати?»

«Можу і послати», — відповів на це нардеп. В одному з подальших коментарів він пояснив свою відповідь тим, що «дотримується норм моралі, захищаючи власну ідеологічну позицію».

Нагадаємо, раніше Євген Брагар у телеефірі порадив пенсіонерці, яка дзвонила у студію, продати пса, якщо він елітної породи, для оплати комунальних платежів.

Українці висміяли заяву народного депутата і створили масу фотожаб і мемів про «собачий» скандал у президентській партії.

ЗМІ знайшли бабусю та її собаку, які стали «знаменитими». Унаслідок цього Брагарю довелося виправдовуватися, а його колегам із фракції «Слуга народу» — вибачатися. У «Слузі народу» заявили, що підстав для покарання нардепа немає.

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков жорстко відреагував на скандальні висловлювання Брагаря і зробив попередження іншим парламентарям.

Пенсіонерка Любов Колюча зізналася, що чекає Брагаря у гості. Вона також показала свою дворнягу — Шарика.

Сам Брагар прокоментував скандал, який спалахнув навколо його поради щодо продажу собаки. Він заявив, що йому нормально живеться під пильною увагою ЗМІ.

Схожі новини