Передплата 2024 «Добра кухня»

Коли можна летіти на відпочинок до Туреччини з України: приблизні дати

  • 28.06.2020, 11:56
  • 1 141

У Туреччині розраховують на початок туристичного потоку з інших країн, зокрема з України, тільки в кінці серпня – на початку вересня. Перші українці вирушать до країни вже 1 липня – Туреччина готова приймати туристів без подальшої самоізоляції.

Місцеві готелі відкриються вже у липні, проте до вересня 2020 року вони працюватимуть тільки на половину своєї потужності. Про це стало відомо після зустрічі міністра закордонних справ Мевлюта Чавушоглу і міністра культури і туризму Туреччини Мехмета Нурі Ерсоя з представниками бізнесу в країні, пише газета Hürriyet Daily News.

Міністри сказали присутнім, що, за їхніми очікуваннями, заповнюваність готелів має почати рости вже у липні, проте на потік іноземних туристів вони розраховують не раніше за серпень-вересень. Вони також пообіцяли відновити польоти за 22 напрямами у 19 країнах.

Читайте також: Євросоюз збирається відкрити кордони для українців з наступного місяця

Зазначимо, обслуговувати туристів у Туреччині зможуть тільки ті готелі, які отримають спеціальні «сертифікати здоров'я». Більше того, в ресторанах готелів навмисно зменшать кількість столиків, щоб збільшити дистанцію між людьми.

Схожі новини