Передплата 2024 ВЗ

Київстар надав безкоштовний зв’язок абонентам у постраждалих від повені регіонах

  • 26.06.2020, 20:50
  • 658

Київстар докладає усіх зусиль, щоб  у постраждалих від повені областях України стабільно працював мобільний зв’язок і місцеві жителі могли безперешкодно телефонувати до служб екстреної допомоги, родичів та друзів.  Так, в цілодобовому режимі працюють аварійно-відновлювані групи, щоденно проводяться об’їзди трас для виявлення критичних ділянок, здійснюються роботи по укріпленню магістральних кабель-каналів, тощо.

Через складні погодні умови, які виникли у деяких Західних областях України, люди в віддалених населених пунктах відчувають суттєві господарські і побутові складнощі, і особливо потребують стабільного безперервного зв’язку. Щоб підтримати місцеве населення у скрутних обставинах, національний оператор Київстар вирішив надати нетарифіковані послуги мобільного зв’язку абонентам, що проживають у населених пунктах, які постраждали від стихійного лиха.

Так, на мобільні рахунки абонентів пріпейд-тарифів, які наразі перебувають у зоні стихійного лиха, буде нараховано по 50 бонусів, які можна використати на послуги мобільного зв’язку. Абонентам контрактних тарифних планів буде нараховано по 200 хвилин для дзвінків на інші мережі. Бонуси і нетарифіковані хвилини абоненти можуть використати протягом тижня з дня нарахування.

За даними Київстар у населених пунктах, постраждалих від повені, мобільним зв’язком користується майже 70 тисяч абонентів — мешканці сіл Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької областей.

Довідка про Київстар:

Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини