Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Максим Козицький порадив владі міста Львова почитати Кримінальний кодекс

  • 24.06.2020, 23:40
  • 4 081

Голові ЛОДА не сподобалось рішення міської комісії

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбук розкритикував міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка дозволила роботу закладів громадського харчування, спортивних і фітнес-клубів.

Голова ЛОДА пише: «Очільник міста пояснив такі послаблення, як вимушений крок для збереження малого та середнього бізнесу. Рішення не відповідає Постанові Кабміну № 392 та рішенню обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Окрім того, раджу почитати статтю 325 ККУ про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Тут є кілька моментів, на які хочу наголосити, як очільник Львівської ОДА. Саме показники захворюваності Львова тримають у заручниках всю область і саме через місто Львів обласна комісія ТЕБ та НС не може зняти карантинних обмежень для всієї Львівщини. Бізнес «страждає» не лише у Львові, але й у всій області! Ось сухі цифри за останнні 5 днів — 613 нових випадків захворювання по Львівщині, з них 335 — місто Львів. Тобто, більше 50% нових інфікованих у місті Лева.

Як бачимо, динаміка захворюваності не йде на спад. Тому, коли знову буде здійнятий ґвалт, чому не знімають карантинних обмежень, то влада Львова знову киватиме у бік облдержадміністрації? Мовляв, а ми тут ні до чого, це їх повноваження. Більше того, хто візьме відповідальність на себе після того, як кількість захворювань різко піде вгору після карантинних послаблень у самому Львові? Знову всі каміння полетять у сторону Львівської ОДА? Львівський міський голова готовий особисто взяти на себе відповідальність, якщо кількість хворих збільшиться?

Особисто для мене людське життя — найвища цінність!

І наостанок вже вкотре звертаюся до всіх мешканців Львівщини. Подальші кроки щодо послаблення будуть залежати не лише від рішень влади, а також від кожного жителя Львівщини. Саме Ваше! відповідальне ставлення до карантинних правил допоможе не лише вберегти себе від хвороби, але й дати можливість їх послабити".

Схожі новини