Передплата 2024 ВЗ

Дратують. Гордон заявив про намір Зеленського розпустити Раду і назвав дату

  • 24.06.2020, 12:52
  • 1 445

Президент України Володимир Зеленський нібито має намір розпустити Верховну Раду вже цього року.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив журналіст Дмитро Гордон. За його словами, глава держави чітко налаштований переобрати парламент, оскільки його «дратують слуги народу».

«Наскільки я знаю, президент хоче це зробити. І я не виключаю, що зробить. Тому що склад Верховної Ради і поведінка „слуг народу“ все більше викликає в нього роздратування — глухе і явне. І станом на сьогодні, наскільки знаю, він готовий розпустити Верховну Раду», — сказав журналіст.

Він припустив, що оголосити про розпуск ВРУ можна буде вже в кінці серпня, коли закінчиться рік імунітету парламенту. Водночас журналіст не виключає, що наступні вибори в Раду можуть пройти разом з місцевими — 25 жовтня.

Читайте також: Арахамія і Корнієнко осоромилися через вимкнені мікрофони: назвали колегу «робочою бабою, як корабельна сосна»

Гордон додав, мовляв, дуже сильну реакцію президента, зокрема, на образи і людське нерозуміння у Зеленського викликало те, що депутати «Слуги народу» в більшості не проголосували за програму Дениса Шмигаля.

«Це удар нижче поясу: я вас привів, завдяки мені ви прийшли в Раду, справедливо розмірковує президент, і ви тепер мені будете ще ультиматуми ставити. А це, по суті, ультиматум, тому що там є низка груп впливу, які хочуть показати президенту: „ти з нами рахуйся, інакше ми тобі покажемо“. Зараз ми вступаємо в етап боротьби президента з парламентом», — стверджує Гордон.

Схожі новини