Передплата 2024 ВЗ

"Ви, хлопці, засранці": президент пригрозив далекобійникам за перевантажені машини

  • 23.06.2020, 20:15
  • 1 333

Президент Володимир Зеленський пригрозив наслідками далекобійникам і власникам вантажівок, які намагаються обійти зважування машин і руйнують нові дороги

Відповідне відеозвернення Володимир Зеленський записав до далекобійників.

«Ми тут робимо велике будівництво — будуємо тисячу доріг, думаємо, як усе в цьому році встигнути, де взяти гроші. І вже багато доріг побудували», — зазначив Зеленський.

«Я не знав, що є така проблема, як збереження доріг. Чому? Тому що є різні машини, різні водії, перевантажені — вони їдуть. У них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на один кілометр державних доріг приблизно 1 мільйон доларів США», — додав він.

Зеленський зауважив, що влада домовилася із СБУ, Національною поліцією та Державтоінспекцією.

Читайте також: Зеленський розповів про переговори з Путіним та довіру до нього

«Зробімо пропускні пункти, щоб не було перевантажених машин. Бо вони то вночі перевантажені їдуть, то чомусь в’їжджають на центральні дороги», — пояснив він.

«Я зі своїми хлопцями знайшов групу ГВК «Весовой контроль». Там 17 864 людини. Оцей «864-й — це я. Підключився я до цієї групи і подивився. Далекобійники, які везуть перевантажені машини, один одному кажуть: по Коблєво їдемо — там вільно, там тільки поліцейський, на Умань не їдемо — там уже серйозно, заборонено», — розповів президент.

«Чесно кажучи, розвеселили ви мене й розвеселили всіх. Хотів би вам просто сказати: ви, хлопці, засранці — ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви якось… Допомагати ви не можете, не здатні, але хоч не заважайте. Добре? Бо все одно ми всі чати знайдемо і вас також знайдемо — і буде боляче», — звернувся президент до далекобійників.

Схожі новини