Передплата 2024 «Добрий господар»

Будинок поблизу зруйнованої багатоповерхівки вкрився величезними тріщинами: мешканці у паніці

  • 23.06.2020, 18:15
  • 936

У Києві мешканці будинку на проспекті Петра Григоренка, 41, який розташований поруч із будівлею на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, де трапився вибух і обвалилися кілька поверхів, поскаржилися, що в них у під'їзді потріскалися стіни

Про таку ситуацію написала журналістка, киянка Тамара Кудрявченко на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що поспілкувалася зі своїми сусідами. За її словами, на перший погляд, збитки в їхньому будинку невеликі — вибите скло, рами, у деяких людей у квартирах незначні обвали.

«Але на другому і на третьому (моєму) поверхах виявлено тріщини в стінах. Вище я особисто не піднімалася поки. Раніше тріщин не було», — підкреслила киянка.

Також вона поскаржилася, що виникли проблеми з ліфтом, і їздити в ньому тепер небезпечно. За словами журналістки, жодної документальної експертизи від комісії з приводу стану будинку мешканці поки не отримали.

«Сьогодні виявили, що підвал, у якому розташований доступ до всіх комунікацій і газу в будинку, був відкритий. Його нібито не зачинили після перевірки», — додала Кудрявченко.

Ще одна мешканка будинку на проспекті Петра Григоренка, 41, Божена Чейпеш опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото й відео з під'їзду. На них, зокрема, видно тріщини навколо ліфта.

Схожі новини