Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Велюр" по-дніпровськи: "слуг народу" заскочили на жорсткому порушенні карантину

  • 23.06.2020, 09:35
  • 644

В одному з ресторанів Дніпра 22 червня помітили депутатів партії "Слуга народу" і місцевих мажоритарників – за одним столом сиділи як мінімум 8 людей, тим самим порушуючи карантин

Про це повідомило «ДніпроTalk» у Facebook, опублікувавши відповідне фото. Серед гостей закладу представники фракції з Дніпра: Максим Бужанський, Сергій Демченко, Олександр Трухін, Кирило Нестеренко та Владислав Бородін. А також представники обласної влади — Святослав Олійник і Олександр Бондаренко. Пізніше до них приєднався народний депутат Денис Герман, пише 49 000.com.

«„Велюр“ по-дніпровськи», або як «Слуга Народу» з'їзд обласного представництва партії проводить в одному з найдорожчих ресторанів Дніпра. За столом очевидно більше 4-х осіб, дистанція — «стикнутися рукавами», але мандат захистить від штрафів. А тим часом українці беруть кредити на їжу, а Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов заявив, що через зростання інфікованих коронавірусом у країні відбудеться ревізія 10 тисяч закладів громадського харчування. Олексію, ми знаємо звідки варто почати", — йдеться у повідомленні.

Також з'ясувалося, що обід обійшовся майже в 15 тисяч гривень. За даними місцевого видання, стіл був накритий на 15 персон, а під приватний обід виділили весь поверх закладу.

Читайте також: Єрмака, Ляшка та Трофімова зобов'язали сплатити штраф за посиденьки у кав'ярні

Банкетне меню було визначено заздалегідь. Основними стравами в ньому на вибір стали сібас, запечений із сезонними овочами (390 гривень за порцію), стейк з цвітної капусти з соусом трюфеля (210 гривень), телячі щічки зі шпинатом і трюфельне пюре (310 гривень). На холодний стіл пропонувалися такі делікатеси, як делікатна композиція з вугра з гусячою печінкою (398 гривень). Його вартість склала 14,5 тисяч гривень.

Нагадаємо, згідно з правилами карантину, встановленими Кабінетом міністрів, за одним столом у закладі можуть перебувати не більше чотирьох осіб. Таким чином, «слуги» порушили правила карантину, за що передбачається штраф. Згідно із законодавством, вони повинні будуть заплатити від 17 до 34 тисяч гривень.

Схожі новини