Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Російські найманці 10 разів обстріляли українські позиції

  • 22.06.2020, 08:15
  • 688

21 червня противник застосував проти українських воїнів заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю

Про це повідомляє штаб ООС.

Для придушення вогневих засобів загарбників українські військові застосували штатне озброєння. Після чого ворог припинив свою активність.

Унаслідок ворожої агресії один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

«Від початку поточної доби зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню. Російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу Хутора Вільний тричі відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також міномети 120-го калібру противник застосував біля Новотошківського, Оріхового та Голубівського. Крім того, оборонні укріплення наших військовослужбовців неподалік Попасної ворог обстріляв зі станкових протитанкових гранатометів.

За поточну добу один український захисник отримав поранення.

У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій окупантів. Загарбники отримали адекватну відповідь від українських воїнів. Втрати противника уточнюються".

Схожі новини