Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп розповів, чим займатиметься у разі поразки на виборах США

  • 19.06.2020, 15:55
  • 800

Президент США Дональд Трамп заявив, що в разі програшу на виборах глави держави в листопаді цього року він визнає свою поразку і не буде намагатися утримати владу

Про це американський лідер заявив в інтерв’ю телеканалу Fox News.

«Звичайно, якщо я не виграю, то не виграю. Я займатимуся іншими речами», — сказав Трамп. Водночас він підкреслив, що його програш буде «дуже сумним» для країни, оскільки політика демократичної партії полягає в «позбавленні від поліцейських департаментів», а також «бездіяльності» у боротьбі із заворушеннями.

Таким чином нинішній глава держави відреагував на репліку Байдена про те, що в разі програшу Трамп постарається «вкрасти» результати виборів. Також Байден припустив, що Трампа доведеться виводити з Білого дому за допомогою військових.

Читайте також: «Ера нескінченних воєн закінчена»: Трамп зробив несподівану заяву

Натомість чинний президент США звинуватив свого суперника на виборах, колишнього віцепрезидента країни Джозефа Байдена, в боягузтві, сказавши, що той створив собі «притулок у підвалі» і не виходить звідти.

Також колишній віцепрезидент США і кандидат на посаду глави держави від демократів Джо Байден висловив упевненість у тому, що адміністрація Facebook дозволяє чинному американському лідеру публікувати будь-яку інформацію, зокрема завідомо неправдиву.

Схожі новини