Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Поки в Україні влаштовують політичні переслідування та борються з українською мовою - гинуть наші громадяни", - Княжицький про епідемію COVID-19

  • 17.06.2020, 13:14
  • 755

Поки в Україні влаштовують політичні переслідування та борються з українською мовою, наші громадяни продовжують гинути від коронавірусу.

Про це з трибуни парламенту заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький, трансляцію вів «Прямий».

«Нас чекає велика катастрофа! Ні відповідні органи такі як Мін'юст, ні місто Львів взагалі не приділяють увагу безпеці людей. Зараз, всі на це глибоко і давно плюнули, і центральна влада теж. Я не знаю, чи бачили ви розслідування на одному з каналів про те, що нібито Україна почала виготовляти українські тести. Офіс президента передав кошти якійсь компанії, яка знаходиться в маленькій кімнаті гуртожитку КПІ, яка отримала десятки мільйонів державних грошей, і грошей доброчинців на виготовлення тестів, а витратила 430 тисяч, де ці тести? Де державні гроші? Чи не пішли на це компоненти з гуманітарної допомоги? Чому львів'яни, які хворіють тисячами незабезпечені безкоштовними тестами, а з них вимагають платити гроші? Чим ми займаємось в цьому залі? Вводимо мітинги і демонстрації навколо, влаштовуємо політичні переслідування, боремось з українською мовою — знищуються українців», — сказав Княжицький.

Схожі новини