Передплата 2024 «Добра кухня»

У МОН пообіцяли повернути гроші учасникам пробного ЗНО

  • 14.06.2020, 19:55
  • 977

Учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке не відбудеться у освітніх закладах 15 та 17 червня через карантин, повернуть гроші

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

Учасникам ЗНО, яке було заплановане на 15 і 17 червня, повернуть кошти через неможливість проведення цього випробування в закладах освіти.

МОН спільно із Міністерством фінансів готують порядок повернення коштів.

«Зареєстровані учасники зможуть скласти пробне тестування не в закладах освіти, а вдома. Інструкцію, як скласти тести та отримати свій результат пробного ЗНО, розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти «, — йдеться в повідомленні.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є добровільною та платною послугою для учасників. Вартість одного тестування складає від 138 до 150 грн залежно від регіону.

Читайте також: ЗНО перенесуть? Ляшко назвав умови

Нагадаємо, 13 червня Кабмін підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я і вніс зміни до постанови уряду, якою регламентується карантин, та заборонив проводити пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

13 червня в Українському центрі оцінювання якості освіти заявили, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання 15 та 17 червня можна буде пройти онлайн.

Схожі новини