Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пробне ЗНО можна буде пройти в режимі онлайн вдома

  • 13.06.2020, 16:32
  • 1 033

УЦОЯО пропонує абітурієнтам пройти тестування вдома, зайшовши 15 та 17 червня на свої інформаційні сторінки, завантажити тестові зошити та бланки відповідей та виконати завдання.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в закладах освіти, яке було заплановане на 15 і 17 червня, але скасовано з метою запобігання погіршення епідеміологічної ситуації, можна буде пройти в режимі онлайн вдома в ці ж дні.

Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Читайте також: Кабмін скасував проведення в Україні пробного ЗНО

У Центрі закликали абітурієнтів 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО.

При цьому у прес-службі УЦОЯО попросили всіх відповідальних за пункти проведення ЗНО та їх помічників прийти на пункти, щоб скеровувати учасників, які не отримають інформацію про неможливість роботи пунктів.

Разом з тим в УЦОЯО пропонують абітурієнтам пройти тестування вдома таким чином: 15 та 17 червня об 11.00 зайти на свої інформаційні сторінки та завантажити тестові зошити і бланки відповідей з української мови та літератури, а також з тих навчальних предметів, які були обрані для проходження пробного ЗНО; виконати завдання тестового зошита; до 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів; отримати результати.

Зазначається, що сервіс визначення результатів працюватиме з 11.00 17 червня до 18.00 19 червня.

Також в Центрі оцінювання якості освіти нагадали, що експерти центру детально розберуть кожне завдання чотирьох надпопулярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році.