Передплата 2024 «Добрий господар»

На Тернопільщині під вантажівкою обвалився міст

  • 08.06.2020, 16:54
  • 1 254

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

На Тернопільщині сталася дорожно-транспортна пригода. Під вантажівкою обвалився міст. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції у Тернопільській області.

6 червня 2020 року о 09:43 до Зборівського відділення поліції із служби 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Вертелка Зборівського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля.

Під час виїзду на місце події з’ясувалося, що водій 1994 р.н., керуючи транспортним засобом «ЗІЛ-130» не врахував дорожню обстановку та вирішив проїхати через гідроспоруду розміщену між селом Вертелка та селом Городище, внаслідок таких дій відбувся обвал даної споруди.

Внаслідок аварії розгерметизувалося газове обладнання, а відтак виникла загроза загорання. До місця події прибули рятувальники, які подбали про безпеку під час підняття автівки та вжили заходів щоб не допустити займання. На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав, поліцейські склали відносно нього протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, шо призвели до ДТП).

Схожі новини