Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Карантинні обмеження посилили у трьох областях України", - МОЗ

  • 07.06.2020, 09:15
  • 1 013

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що у Волинській, Житомирській та Донецькій областях посилили карантинні заходи через зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

За словами Ляшка, у зв'язку зі зростанням кількості заражених коронавірусом за останній тиждень Волинська та Донецька області скасували заходи з ослаблення карантину.

Зокрема, в регіонах закрито дитячі сади, готелі, а також заборонено проведення спортивних і релігійних заходів. Крім того, у Донецькій області зупинили міжміське автобусне сполучення.

«Ми бачимо, що введений адаптивний карантин працює. В областях, де складна епідемічна ситуація, не послаблювалися карантинні заходи. А ті, у кого є невідповідність критеріям, приймають рішення про посилення».

Читайте також: П'ять етапів виходу з карантину. У Кабміну нарешті є план

У Житомирській області посилено протиепідемічні заходи, оскільки ситуація в регіоні не відповідає критеріям пом’якшення карантину.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 5 червня, було зафіксовано 550 нових заражень коронавірусом та 15 летальних випадків.

Схожі новини