Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський вивіз журналістів на велопрогулянку в резиденцію Залісся

  • 06.06.2020, 16:33
  • 1 092

У суботу, 6 червня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з журналістами в резиденції Залісся

Про це повідомляє ТСН.ua.

Володимир Зеленський проводить зустріч у неформальній атмосфері. Аби це підкреслити, сам президент змінив сорочку та костюм на футболку та спортивки, а замість автомобіля пересів на велосипед. Зустріч відбувається з нагоди Дня журналіста, який в Україні святкують 6 червня.

Зеленський повіз журналістів у ліс кататися на велосипедах. У зустрічі беруть участь близько 30 журналістів.

Читайте також: Зеленський піде у відставку, а прем'єром може стати Медведчук, — журналіст

Спочатку журналістам запропонували покататися з президентом на велосипедах по території резиденції Залісся. Після цього президент покликав усіх на невеликий банкет. Зараз президент спілкується з журналістами, пише LIGA.net.

«Зеленський вивіз журналістів у ліс. П'ять кілометрів на велосипедах. Потім спілкування з президентом і годівля коней», — написав журналіст РБК-Україна Влад Красінський у Facebook.

Нагадаємо, рік тому, 7 червня Зеленський у Заліссі проводив схожу закриту зустріч з українськими журналістами в режимі офрекордс. Тоді кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не анонсувалася для широкої публіки.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…