Передплата 2024 «Добра кухня»

Через загрозу вторгнення Росії військові посилили охорону у двох областях

  • 05.06.2020, 19:12
  • 1 107

У Херсонській та Миколаївській областях військові посилили охорону важливих об'єктів

Військові та правоохоронці посилили охорону об'єктів критичної інфраструктури в Херсонській та Миколаївській областях у контексті можливого вторгнення з боку РФ.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв, пише «Укрінформ».

Зокрема, він відповів журналістам на запитання, чи планує Україна нарощувати спроможності у Херсонській та Миколаївській областях у зв'язку з інформацією щодо можливого вторгнення РФ в східні області з метою отримання контролю над Північно-Кримським каналом.

«Дійсно, така інформація (у ЗМІ — ред.) проходила, але ми вже завчасно провели такі заходи. Ми спланували посилення охорони критично важливих об'єктів. Зокрема, це стосується й водогону нашої дніпровської води до тимчасово окупованої території (Північно-Кримський канал — ред.). Ми всі ці об'єкти посилили — і охорону, і оборону, — і також проводимо визначені контрдиверсійні і контртерористичні заходи», — зазначив Наєв.

За його словами, до цих заходів залучені як військові, так і інші складові сектору безпеки: СБУ, Національна гвардія, поліція і підрозділи, які здійснюють розвідувальну діяльність.

Схожі новини