Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кредобанк завершив передачу допомоги лікарням Львівщини у боротьбі з коронавірусом

  • 05.06.2020, 13:13
  • 605

Кредобанк завершив передачу благодійної допомоги медичним закладам у боротьбі з епідемією коронавірусу COVID-19 у рамках ініціативи «З добрим серцем». Під час реалізації ініціативи лікарні Львівської області отримали медичне обладнання та засоби індивідуального захисту для персоналу на загальну суму 3 мільйони гривень.

Кредобанк вирішив виділити 3 мільйони гривень на допомогу медичним закладам Львівщини, що лікують хворих на коронавірус COVID-19, у квітні 2020 року — замість святкування в травні 30-річчя діяльності банку. З них 2 мільйони гривень було призначено на придбання медобладнання для Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова, а ще 1 мільйон виділено на закупівлю захисного спорядження, засобів індивідуального захисту та дезінфекційного обладнання для лікарень Львівської області, визначених Міністерством охорони здоров’я та Національною службою здоров’я України для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Окрім того, за рахунок коштів, заощаджених завдяки звільненню від податку на додану вартість придбаного медичного обладнання, банком було надано додаткову допомогу:

Схожі новини