Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові невідомі вчинили напад на будинок гендиректора "ТРК Люкс"

  • 04.06.2020, 16:53
  • 1 232

Поліція провадить усі необхідні дії по розшуку нападників

В ніч на 4 червня група невідомих вчинила розбійний напад на приватний будинок родини гендиректора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка у Львові.

Вночі близько 02:30 невідомі грабіжники витиснули віконну раму підвального приміщення і проникли у будинок, де перебувала лише Оксана Андрейко. Вони силою намагалися змусити розказати про гроші у будинку, але жінці вдалося натиснути «тривожну кнопку» і викликати поліцію. Наряд приїхав швидко, але грабіжники встигли втекти, побачивши патрульний автомобіль. Їм вдалося вкрасти лише гроші з гаманця, що лежав на видному місці.

Читайте також: На Львівщині сільський голова побився з водієм через перевищення швидкості

В момент нападу гендиректор медіахолдингу «ТРК Люкс» Роман Андрейко перебував у Києві.

Поліція провадить усі необхідні дії по розшуку нападників.

Оксана Андрейко є секретарем Наглядової ради ПрАТ «ТРК „Люкс“» і міноритарним акціонером усіх ЗМІ, що входять до складу медіахолдингу. Як правило, усі злочинні дії щодо журналістів чи керівників ЗМІ перебувають на особливому контролі Національної поліції та СБУ.

Основним власником медіахолдингу ПрАТ «ТРК Люкс», куди входить 24 телеканал, радіостанції «Люкс» та «Максимум», а також низка онлайн-видань, зокрема і ZAXID.NET, є Катерина Кіт-Садова, дружина мера Львова Андрія Садового.

Схожі новини