Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Їм можна... Зеленський з командою порушив карантин, випивши кави у Хмельницькому

Президент разом з главою свого офісу Андрієм Єрмаком і головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком відвідали кафе в Хмельницькому всупереч карантину

Про це повідомляє пресслужба президента.

«Президент Володимир Зеленський прогулявся по центральній частині міста Хмельницького та спробував каву в місцевому кафе», — повідомила його пресслужба.

«Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, оговтуємося потихеньку від коронавірусної епідемії», — йдеться в Instagram президента України.

Нагадаємо, Кабмін дозволив діяльність з надання послуг громадського харчування в приміщеннях тільки з 5 червня. Дозволено працювати тільки літнім майданчикам, в тому числі під тентами. За одним столом дозволено знаходитися не більше, ніж чотирьом відвідувачам одночасно.

Разом із Зеленським за одним столиком перебувало щонайменше ще п’ять осіб, серед них перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет і мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Президент Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Єрмак та інші офіційні особи, прямо порушили Закон № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17 березня 2020 року , — пишуть #Букви.

На думку видання, тепер Національна поліція зобов’язана накласти на високопосадових відвідувачів кафе адміністративний штраф.

Схожі новини