Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Звинуватив у смерті поліцію: мукачівець наклав на себе руки у прямому ефірі

  • 02.06.2020, 17:35
  • 1 169

У Мукачеві (Закарпатська область) 27-річний чоловік у прямому ефірі на сторінці у соцмережі поскаржився на дії поліцейських, а потім вчинив самогубство

Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає ТСН.

Близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення від сусідів про смерть мукачівця, 1992 року народження. Слідчі встановили, що чоловік покінчив життя самогубством шляхом повішення. Процес самогубства він зафіксував на відео у соціальній мережі
йдеться у повідомленні.

На місці інциденту працює поліція, щоб з’ясувати мотиви та причини вчинку чоловіка. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події. Пізніше стало відомо, що мукачівська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом ймовірного доведення мукачівця до самогубства.

У прокуратурі дізналися про це з соцмереж. Чоловік на відео, скаржиться на дії поліцейських, а потім вчиняє самогубство.

Читайте також: Харків'янка вистрибнула з вікна багатоповерхівки разом із немовлям

«Мотиви та обставини, які спонукали потерпілого до такого вчинку, встановлюватимуться у рамках кримінального провадження», — йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі ТУ ДБР у м. Львові. Попередня правова кваліфікація у цьому провадженні за ч.1 ст. 120 К К України (доведення до самогубства).

Схожі новини