Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Окупанти оголосили про "затримання" зниклого українського прикордонника

  • 02.06.2020, 15:55
  • 933

ФСБ Росії заявляє, що затримала українського військового, про зникнення якого на адмінкордоні між Херсонською областю й анексованим Кримом 30 травня повідомили Збройні сили України

Про це значиться на сайті російського відомства, передає ТСН.

Росіяни стверджують, що в українського прикордонника не було документів і він перебував «в стані алкогольного сп'яніння». А ще українцю закидають зберігання «наркотиків».

«Під час особистого огляду у затриманого виявлено та вилучено речовину рослинного походження, яка імовірно, є наркотичною. Її направлено на експертизу. Відносно Добринського Є. В. порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 322 КК Росії», — йдеться в повідомлені.

Читайте також: Жінки вербують українських військових для ФСБ в соцмережах, — СБУ

Нагадаємо, що на межі з окупованим Кримом зник український військовий. Він служив на Чонгарі. Попередньо відомо, що боєць заступив на вахту, але згодом зв’язок з ним перервався. Поблизу спостережного пункту наряд виявив сліди боротьби. Підозри про викрадення виникли, коли з уточненням особистих даних бійця звернулись росіяни.

Також повідомлялося, що в квітні 2020 року ФСБ також незаконно затримала українського прикордонника — молодшого сержанта тортурами схиляли до співпраці з ворожими спецслужбами.

Схожі новини