Передплата 2024 ВЗ

Міністр оборони Таран нагородив Вілкула. Приготуватися Медведчуку?

  • 01.06.2020, 12:15
  • 1 359

Міністр оборони Андрій Таран нагородив міського голову Кривого Рогу Юрія Вілкула медаллю "За сприяння Збройним Силам України"

Про це повідомив активіст Олександр Попов на своїй сторінці у Facebook.

«Так плюють в обличчя справжніх героїв, що загинули, добровольців, яких вже немає з нами, але які не отримали жодної нагороди від держави…

Плюнути на всі військові сили.

Щоб так скривдити всіх патріотів України, як це зробив міністр оборони Зеленського, треба ще постаратися. Як взагалі можна було нагородити члена Опозиційного блоку, колишнього члена Партії регіонів і КПСС, який із сином усі роки війни заперечував агресію РФ?

Таран, часи тої армії, коли нагороди видавали різним знайомим комуністам, закінчилися весною 2014 року".

Читайте також: «Покидьок, мерзотник і виродок»: нардепи Гончаренко і Вілкул влаштували перепалку в прямому ефірі

Нагадаємо, 31 березня 2016 року у Кривому розі на пленарному засіданні сесії міської ради новообраний мер колишній член «Партії регіонів» Юрій Вілкул склав присягу міського голови.

Однак представники «Самопомочі» та тодішній нардеп Семен Семенченко вважали результати виборів сфальсифікованими, тому Вілкулу декілька разів перешкоджали пройти у мерію. Коли він вчергове намагався туди потрапити, між ним та Семенченком стався цікавий діалог.

У відповідь на звинувачення нардепа Семенченка у тому, що такі, як Вілкул, «підпалили Донбас», той відповів: «Це ви підпалили Донбас, ви захоплювали Донбас, ви — сепаратисти».

Схожі новини