Передплата 2024 «Добрий господар»

"У Кремлі проводяться "чорні" меси з ритуальними жертвоприношеннями", - професор Соловей

  • 31.05.2020, 17:57
  • 1 357

Внутрішня невизначеність і безпорадність штовхає керівництво Росії до все більш екзотичних та нетрадиційних методів власного заспокоєння. Йдеться навіть про окультні обряди

Про це звільнений за нелояльність з посади професора Московського державного інституту міжнародних відносин (рос. МГИМО) доктор історичних наук, політолог Валерій Соловей розповів з посиланням на власні джерела в етері щотижневої програми «Студія Захід» з Антоном Борковським, яка 30 травня 2020 року вийшла на Еспресо.TV.

«Класичні „чорні“ меси з півнями. У вівтарі православної церкви. На щастя, без людських жертв, але чорний козел, чорний півень — так, приносяться в жертву», — розповів він.

При цьому експерт вважає цю ситуацію схожою з настроями родини й оточення останнього російського царя Миколи II, хоча і з відмінностями.

«Те що було в царській Росії в 1916—1917 році — це вершина раціональності і вольтеріанського скепсису в порівнянні з тим, що коїться на вищих щаблях російської еліти зараз. Це вершина раціональності», — наголосив Соловей.

Є у путінського режиму і сучасні Распутіни.

«Таких Распутіних декілька», — додав політолог

Схожі новини