Передплата 2024 ВЗ

"Зеленський не придатний до президентства. Ані за особистими якостями, ані за професійними", - Арестович

  • 31.05.2020, 14:34
  • 1 469

Військовому та політичному оглядачу Олексію Арестовичу виконання Володимиром Зеленським функцій президента України нагадує дії випадкової людини, що під час польоту літака зайняла крісло пілота

Про це він розповів в етері щотижневої інформаційно-аналітичної програми «Студія Захід» з Антоном Борковським, яка 30 травня 2020 року вийшла на Еспресо.TV.

«Таке банальне порівняння, але воно справжнє. Ми обрали покерувати літаком, на якому ми летимо з дітьми та батьками на відпочинок до Туреччини, гарного хлопця з-поміж пасажирів. А він похапцем намагається навчитися керувати літаком і слухає тих, хто вправно керує морськими катерами і краде гроші на авіаційному паливі. Все. Це управлінська катастрофа для України», — пояснив Арестович.

Звітна річна пресконференція глави держави, наголосив експерт, свідчить про відсутність у нього власної сформованої позиції з того чи іншого приводу, тому що у відповідь на важливі запитання він або передає чужу думку, або переходить на особистості.

На думку Арестовича, це пов'язано з тим, що президент не усвідомлює, що відбувається в країні, і в його оточенні немає нікого, хто міг би його об'єктивно інформувати.

Що ж стосується пояснення від прихильників Зеленського, що начебто поки що «нічого не сталося», то це свідчить, що люди «не розуміють як працюють причинно-наслідкові зв'язки», додав політолог.

«Ці наслідки вже у жовтні цього року почнуть відчуватися кожним українцем по холодильнику», — зазначив Арестович.

Схожі новини