Передплата 2024 «Добрий господар»

Знову стрілянина: Житомирщину сколихнуло чергове резонансне вбивство

  • 30.05.2020, 19:35
  • 13.5K

У Новоград-Волинському районі Житомирської області сталася трагедія: 41-річний чоловік вистрелив у спину 19-річній дівчині, а потім застрелився сам

Про це повідомила пресслужба Національної поліції у Житомирській області.

Інцидент стався у селі Тальки, де на одній з вулиць виявили тіла двох людей з вогнепальними пораненнями. За попередньою інформацією, дівчина вночі поверталася додому, а за кількасот метрів до будинку її очікував чоловік. Між ними відбулася розмова, після якої чоловік зробив постріл у спину дівчини. Потім чоловік наклав на себе руки із цієї ж зброї.

Зазначається, що після скоєного стрілець зателефонував знайомому та повідомив про подію. Окрім того, звуки пострілів почули жителі вулиці, які згодом зібралися на місці події. Люди викликали швидку, але лікарі констатували смерть обох.

Читайте також: Вбивство дитини у Харкові: з'явилися страшні подробиці про жінку, яка відрізала голову своїй доньці

Загиблі були знайомі і певний час підтримували дружні стосунки. Утім, за словами рідних дівчини, останнім часом між чоловіком та нею постійно виникали суперечки.

Поліцейські на місці події вилучили мисливську рушницю, яку нині скеровано на дослідження. Призначені інші експертизи, триває встановлення причин трагедії.

Схожі новини