Передплата 2024 «Добра кухня»

Згоріли заживо: у Харкові трапилася смертельна ДТП

  • 30.05.2020, 15:35
  • 983

У Харкові трапилася смертельна ДТП з патрульною машиною поліції та автомобілем Daewoo Lanos, у якій загинуло двоє людей

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ Харківської області, аварія трапилася на проспекті Московському 30 травня близько 00:20.

«Встановлено, що водій автомобіля „Daewoo Lanos“ не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся зі службовим автомобілем „Toyota Prius“. Від удару загорівся автомобіль „Daewoo Lanos“, унаслідок чого 22-річний водій — працівник одного з відділів поліції, а також його пасажирка загинули на місці події», — йдеться у повідомленні.

Також у результаті зіткнення травми отримали поліцейські, які перебували в салоні службового автомобіля. 35-річному водієві і 26- і 23-річним пасажирам «Toyota Prius» надано медичну допомогу на місці події.

Телеграм-канал «Нетиповий Харків» пише, що від удару під час зіткнення з поліцейською машиною у «Ланоса» вибухнув газовий балон. За словами очевидців, люди згоріли заживо.

Читайте також: Масштабна ДТП у Львові, зіштовхнулися три автівки: 7-місячна дитина у реанімації

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, з`ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівників поліції, унаслідок якої загинули дві особи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Схожі новини