Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сім років сидів у в'язниці: зринули моторошні факти з біографії житомирського стрілка

  • 30.05.2020, 11:35
  • 3 743

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що підозрюваний у масовому вбивстві на Житомирщині раніше відсидів близько семи років за тяжкий злочин

Про це Геращенко заявив у програмі «Свобода слова Савіка Шустера», повідомляє «Сьогодні».

Він повідомив, що за даними слідства, Анатолій Захаренко 1962 р.н., народився в Російській Федерації, і саме там за часів СРСР отримав термін близько семи років за вчинення тяжкого злочину. Також він неодноразово агресивно поводився під впливом алкоголю.

«Слідство вважає сумнівною версію про те, що Захаренкові погрожували усі вісім осіб, які приїхали до нього в гості. Троє загиблих були застрелені сплячими, що повністю дезавуює свідчення Захаренка. Дезавуює це також свідчення єдиного вцілілого свідка», — сказав Геращенко.

Він додав, що судячи зі слів свідка та даних слідства, вже після смерті гостей, що приїхали до нього, підозрюваний вклав їм в руки мисливську зброю, з якою вони приїхали, для того, щоб показати, що йому нібито погрожували.

Читайте також: Єдиний вцілілий свідок масового вбивства на Житомирщині розповів деталі трагедії

«Ми напевно ніколи не дізнаємося, з чого почався цей конфлікт. Ми вважаємо, що досі в світі ніхто не знає, що діється в головах у деяких людей, у злочинців. Наразі, очевидно, що Анатолій Захаренко скоїв злочин під дією алкоголю. Очевидно, що він муситиме за це відповідати», — зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 22 травня в лісі у Житомирській області чоловік з компанії друзів, які виїхали порибалити, розстріляв сімох людей.
Корольовський районний суд Житомира взяв під варту підозрюваного у вбивстві сімох людей Анатолія Захаренка до 20 липня.
Слідчі поліції Житомирської області призначили по справі про масовий розстріл людей в Попільнянському районі близько 200 експертиз, наразі вже проведено слідчі експерименти.

Схожі новини