Передплата 2024 «Добрий господар»

«Порадів і пішов жити далі на 4,5 тисячі»

Волинський лікар, що перехворів на коронавірус, показав подяку від Зеленської

Ортопед-травматолог із Волині Віталій Денисюк, який знову повернувся до роботи після перенесеного коронавірусу, отримав подяку від першої леді. Яку саме — лікар похвалився на своїй сторінці у Facebook.

Олена Зеленська надіслала медику папі­рець зі словами подяки та власним підписом. Це навіть не листівка. Але «какая разница», на чому писати? То ж автограф першої леді! Зір­ки ж навіть на серветках автографи розда­ють.

«Ти лікар, який практично живе на робо­ті, і ти захворів на Covid-19 — клас, — написав Віталій Денисюк. — Самоізоляція. Одужання. Далі в роботу. В адміністрації лікарні тебе пе­реконують, що ти захворів НЕ на роботі — аб­сурд. Сьогодні вручили „подяку“ від Олени Зеленської. Порадів і пішов далі жити на 4,5 тисячі гривень… Не існує такого емоджі, який би передав мої емоції».

Трохи нижче на сторінці Денисюка — поси­лання на матеріал про зарплату волинських медиків, що борються з коронавірусом. Є навіть «скрін» повідомлення про зарахуван­ня зарплатних коштів однієї з працівниць Во­линської обласної лікарні, яка зараз пере­йшла на роботу в Боголюбівську лікарню (там приймають важких хворих з COVID-19). Жін­ці нарахували 2368 грн зарплати. Очевидно, мав бути ще аванс, але він традиційно мен­ший за зарплату… Про надбавку 300% до зарплати волинські медики поки що не чули. Як і медики у багатьох інших регіонах.

Схожі новини