Передплата 2024 ВЗ

Активісти зафіксували стеження за Музеєм Гончара, який позавчора штурмував спецназ ДБР

  • 28.05.2020, 15:07
  • 689

За Музеєм Гончара стежать невідомі особи, які брали участь у силовому захопленні музею позавчора

Про це у стрімі повідомляє блогер, громадський активіст, ветеран АТО Олександр Погребиський.

«Ми зараз разом з Олексієм Петровим знаходимося біля Музею Гончара. Ми побачили, що тут знову ті самі люди, які представлялися ДБР, вони ходять навколо музею і незрозуміло, що вони тут роблять. Чи вони хочуть знову влаштувати провокацію, чи вони хочуть викрасти майно. Це, напевно, «наружка», бо цих людей ми бачили, коли штурмом брали спецназом ДБР, виламали двері Музею імені Гончара, — повідомляє громадський активіст, ветеран АТО Олександр Погребиський.

Олександр Погребиський намагався з’ясувати, з якої причини невідомий знаходиться неподалік музею і що він робить. Ветеран АТО зауважив, що чоловік взутий у спеціальні черевики, які були на співробітниках ДБР позавчора. За словами фахівців, ці черевики «5.11» коштують не менше 5 тисяч гривень. Невідомий чоловік не став пояснювати, з якої причини він знову перебуває поблизу музею, і намагався швидко покинути місце спостереження.

«Друзі, ця людина була позавчора разом з ДБР. Вона стоїть через дорогу, стежить за музеєм і тікає від нас з Олексієм Петровим, коли ми почали задавати питання — що він тут робить? Він сказав, що він не є співробітником ДБР. Бачите — бігом, бігом, бігом!», — коментує Олександр Погребиський.

Активіст також зауважив, що невідомий порушив правила дорожнього руху, намагаючись втекти від цієї розмови.

Схожі новини