Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині від коронавірусу помер військовослужбовець ЗСУ

  • 27.05.2020, 13:11
  • 698

Станом на 07.00 27 травня в Збройних Силах України хворіє 57 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 102 особи.

Про це повідомляє «Армія Інформ».

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 287 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 35 осіб.

На жаль, у Збройних Силах України зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу.

Так, у звязку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 25 травня помер працівник Збройних Сил України (Львівська область).

Читайте також: Сім областей не готові до послаблення карантину, — дані МОЗ

Працівник хворів з 11 травня, лікувався вдома. 18 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я працівник З С України звернувся до міської лікарні Кам’яно-Бузького району Львівської області та тогож дня йому було виконано експрес-тест для виявлення ознак наявності COVID-19. Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня з відсутністю динаміки до покращення стану здоров’я він був скерований в Львівську туберкульозну лікарню, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР тестування, за результатами якого у працівника З С України підтвердженно захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 посмертно.

Схожі новини