Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Протестувальники обклеїли паркан біля будинку Зеленського плакатами, палили фаєри

  • 24.05.2020, 17:14
  • 1 406

Учасники акції "Стоп реванш", що розпочалася раніше на Майдані Незалежності, прийшли до будинку на вулиці Грушевського, де нібито проживає президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляють Укрінформ, Інтерфакс-Україна

Як повідомляє Укрінформ, декілька тисяч учасників зібралися під будинком президента.

Вони озвучили свої вимоги до влади і заспівали гімн України. Паркан навколо будинку по вулиці Грушевського, 9А обклеїли плакатами з символікою «Національного корпусу».

Перед цим на Майдані Незалежності учасники акції провели мітинг, потім рушили колоною по вулиці Грушевського. Дорогою мітингувальники скандували: «Слава Україні — Героям слава», «Україна — понад усе», лунали українські патріотичні пісні.

Водночас, як повідомляє «Інтерфакс-Україна», до будинку на вулиці Грушевського, 9а в центрі Києва, де володіє квартирою Зеленський, прийшло близько тисячі осіб.

Читайте також: У містах України влаштували протести проти капітуляції перед Росією: фото і відео

Крім національної символіки, учасники тримають прапори політичних партій «Національний корпус», «Демократична сокира», ВО «Свобода» і ГО «Справа громад».

Метою свого візиту організатори називають необхідність нагадати главі держави про свої вимоги, серед яких звільнення і покарання для керівника Офісу президента Андрія Єрмака і припинення, як кажуть учасники акції, реваншу проросійських сил і політики капітуляції щодо закінчення війни на Донбасі.

Під час виконання державного гімну учасники акції запалили фаєри. Після цього протест оголосили завершеним, люди почали розходитися.

Схожі новини