Передплата 2024 ВЗ

Що Яценюк забув на Буковині? "Слуги народу" вимагають від прем'єра Шмигаля пояснень

  • 23.05.2020, 16:13
  • 1 347

Народні депутати від партії "Слуга народу" звернулися до прем'єра Дениса Шмигаля з проханням пояснити ситуацію щодо поїздки експрем'єра Арсенія Яценюка до Чернівецької області разом із членами уряду 21 травня

Про це повідомляє «Українська правда».

Народні депутати від партії «Слуга народу» спрямували депутатське звернення до Шмигаля, де просять надати відповіді на ряд запитань з приводу візиту Яценюка до Чернівецької області разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим.

«Депутати просять прем’єр-міністра Дениса Шмигаля надати інформацію щодо наступних запитань:

  • На якій правовій підставі Арсеній Яценюк користувався службовим авіатранспортом МВС чи будь-якого іншого міністерства або ж відомства України?
  • Чи обіймає Арсеній Яценюк будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві чи відомстві, що дає йому право виступати на офіційному пресбрифінгу членів уряду?
  • Яка посадова особа дозволила допустити Арсенія Яценюка до користування службовим авіатранспортом?
  • Чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для приватної особи Арсенія Яценюка?"

Нагадаємо, 21 травня міністр охорони здоров’я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов полетіли у Чернівецьку область розбиратися з епідемічною ситуацією.

Читайте також: Коронавірус? Арсенія Яценюка терміново доправили у лікарню (оновлено)

Разом з ними Буковину відвідав колишній прем'єр Ареній Яценюк. Він був на зустрічі в якості засновника фонду для допомоги чернівецьким лікарням.

Схожі новини